معماری
خانه / مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا

canada-visit-visa

مدارک دعوت کننده جهت اخذ دعوتنامه

  • پر کردن فرم دعوتنامه با تاریخ و امضا
  • کپی کارت اقامت دعوت کننده
  • کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
  • گواهی حساب بانکی
  • گواهی کاری یا آخرین فیش حقوقی
  • آخرین برگ پرداخت مالیاتی (T4)

مدارک شخص متقاضی جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

  • شناسنامه
  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی جدید در سایز ۴٫۵*۳٫۵ با زمینه روشن
  • دعوتنامه معتبر (فامیلی یا کاری)
  • پاسپورت جدید (حداقل یکسال اعتبار)
  • پاسپورت های قدیمی
  • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه، قرارداد پیش خرید و غیره
  • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده و اعتبار داشته باشد.
  • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده همراه با پرینت حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید (در صورت داشتن سپرده ای که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید)
  • گردش حساب سه ماهه و یا شش ماهه از حساب های جاری
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
  • مدارک کاری متقاضی (اگر متقاضی دارای شرکت باشد مدارک مربوط به شرکت نیز میبایست ارائه شود.)

توجه! (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم مورد نیاز است).

** تمامی مدارک ترجمه شده با تایید دادگستری ارائه شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا (Supervisa)

  • مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
  • ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
  • T4
  • گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
  • بیمه یک ساله برای متقاضی
  • نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید) ارائه شود.

تلفن های تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۵ – ۶۶۵۷۰۴۵۴

error: Content is protected !!