معماری
خانه / وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا,وقت سفارت کانادا تضمینی,وقت سفارت کانادا فوری,مدارک وقت سفارت کانادا,اخذ وقت سفارت کانادا,هزینه وقت سفارت کانادا

59SrS

ویزا تضمینی کانادا – مولتی ۵ ساله

** فرصت استثنایی برای متقاضیان ویزا کانادا **

  • تضمین خدمات :
    • جهت اخذ ویزای تضمینی کانادا ۵ ساله قراردادی با متقاضی منعقد میگردد که در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، حتی مبلغ واریزی سفارت، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود.
  • مشاوره تخصصی :
    • با بررسی دقیق پرونده شما بهترین راه را جهت اخذ ویزای مولتی ۵ ساله در نظر میگیریم .
  • خدمات ویژه(مرکز تخصصی خدمات ویزا – وقت سفارت – پیکاپ ویزا)
  • دیگر خدمات :
    • ترجمه مدارک
    • اخذ دعوتنامه معتبر و پذیرش
    • تور ویژه انگشت نگاری به کانادا ( نرخ ویژه و مناسب، راهنما ، لیدر فارسی زبان، اقامت مناسب)
    • پیکاپ ویزا
    • بلیط و پرواز به کانادا – پروازهای داخلی کانادا
    • خدمات ویژه ما در تور لاکچری کانادا

 

وقت سفارت کانادا

( آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی )

مراحل اخذ ویزا کانادا – اخذ وقت سفارت کانادا

۱- تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر
نوع ویزا از لحاظ ماهیت ویزا هدف از سفر نوع ویزا از لحاظ زمان و نوع استفاده
ویزای اقامت موقت کانادا ویزای توریستی کانادا
  • ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه فقط یک بار ورود به کانادا را میدهد.
  • ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید.
  • ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای ۵ ساله در واقع ۱۰ ساله بوده اما چون اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی میتوانند این نوع ویزا را دریافت کنند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

توجه : در فرم های جدید گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد و تصمیم در خصوص یکبار ورود یا چندبار ورود به عهده کنسولگری و سفارت است.

ویزای دانشجویی کانادا
ویزای والدین کانادا
ویزای اقامت دائم کانادا (مهاجرت) ویزای سرمایه گذاری کانادا
ویزای کارآفرین کانادا
ویزای متخصصان مشاغل
ویزای تکفل فامیلی
ویزای پرستار خانواده
ویزای تجارت خلاقانه
شرایط لازم برای دریافت ویزای اقامت موقت کانادا
  • باید افسر ویزا را متقاعد کنید که در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد.
  • نشان دهید که از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید.
  • قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید.
  • فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید .
  • تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد.
  • همچنین باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید ( در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید)
  • تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد خاک کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.
  • در صورت تشخیص افسر ویزا شما و یا هر یک از اعضای خانواده باید معاینات پزشکی را انجام دهید و نتیجه آزمایشات را برای بخش صدور ویزا ارسال نمایید تا پس از بررسی های لازم در صورت صلاحدید افسر ویزا نسبت به صدور ویزا برای شما و یا هر یک از اعضای خانواده اقدام گردد.
روش های اخذ ویزا کانادا
  • حالت اول (درخواست آنلاین ویزای کانادا) :
    • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد، ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری، اصل مدارک را به ما تحویل می دهد. در ابتدا ما در سایت سفارت یک حساب کاربری ایجاد می کنیم و پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین و پس از تأیید و دریافت کد کاربری میتوانیم ثبت نام آنلاین را انجام دهیم، واریزی سفارت را پرداخت میکنیم که واریزی تنها از طریق کارت اعتباری انجامپذیر است و بعد از اتمام ثبت نام یک رسید دریافت میکنیم که این رسید دارای شماره پرونده و انگشت نگاری است و متقاضی بعد از گرفتن این رسید تا یک ماه فرصت دارد برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا یا استانبول مراجعه نماید و بعد از گذشت یک ماه اگر متقاضی انگشت نگاری را انجام نداده باشد درخواست وی باطل می شود و پولی به مسافر برگشت داده نمی شود.
  • حالت دوم (درخواست کاغذی ویزای کانادا – DRAFT ) :
    • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری به یکی از کنسولگریهای سفارت کانادا (وقت سفارت کانادا) در استانبول یا آنکارا مراجعه کرده و مدارک را تحویل سفارت میدهد و در همان جا انگشت نگاری را نیز انجام می دهد و در سفارت درخواست متقاضی ثبت میشود و متقاضی یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت میکند که با استفاده از آن کد پیگیری می تواند روند کار خود را از ابتدا تا انتهای کار بررسی نماید و همچنین مسافر باید واریزی وجه سفارت را از طریق بانک انجام داده باشد و در هنگام ارائه مدارک به سفارت تحویل سفارت بدهند. بیشترین مدت زمانی که امکان داردسفارت جواب ویزا مسافر را بدهد حدودا ۹۰ روز می باشد.

در دو حالت بالا قبولی یا مردودی درخواست کننده از طریق ایمیل به فرد متقاضی اعلام میشود و در صورت قبول شدن درخواست،

۲- جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزا درخواستی
سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا توریستی کانادا
  • ۱- ارائه چک لیست کانادا که شامل ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا میباشد (لیست مدارک موجود در چک لیست در ادامه معرفی شده است) :

    • دانلود چک لیست ویزای توریستی کانادا ( * * )
  • ۲- پر کرن فرم مشخصات فردی کانادا
    • دانلود فرم فارسی مشخصات فردی درخواست کانادا
  • ۳- پر کرن فرم مشخصات خانوادگی کانادا
    • دانلود فرم فارسی مشخصات خانوادگی درخواست کانادا
( * * )

ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا که در چک لیست ویزای توریستی کانادا معرفی شده اند :

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی
    • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
    • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
    • شناسنامه متقاضی
    • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
    • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
    • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
    • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
    • ۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
    • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
  • مدارک کاری متقاضی
    • گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی
  • مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )

    • اساسنامه شرکت
    • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
    • اظهار نامه ثبت شرکت
    • آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
    • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
    • آخرین برگه مالیاتی شرکت
    • (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
  • مدارک دعوت کننده
    • ۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
      • حاوی اطلاعات مهمان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
      • حاوی اطلاعات میزبان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.
    • ۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
    • ۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
    • ۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
    • ۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
    • ۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)
توجه : لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که  سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.
جهت کسب اطلاعات کامل از مدارک مورد نیاز ویزا درخواستی با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

۰۲۱-۸۸۵۳۷۴۱۸

۳- ترجمه مدارک
کلیه مدارک متقاضیان ویزای کانادا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. به علت اینکه جهت اخذ ویزا کانادا مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد ( مدارک به سفارت ارسال میشود و شخص متقاضی جهت انگشت نگاری در مراکز انگشت نگاری کاناد حاضر میشود )، تمامی مدارک فوق باید کامل و دقیق باشد.
۴- تکمیل فرم درخواست ویزا کانادا
جهت ثبت درخواست تکمیل فرم ویزا کانادا با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :
۵- انتخاب کنسولگری مورد نظر جهت ارسال مدارک و حضور برای انگشت نگاری
( آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی )
از موارد تعیین کننده در انتخاب کنسولگری جهت ارسال مدارک این است که جهت انجام انگشت نگاری بدون مشکل بتوانید در آنجا حضور پیدا کنید. نکته ی دیگر شرایط مربوط به پیکاپ پاسپورت ( پیکاپ ویزا ) از آن شهرها است؛ به این معنا که آیا در مرحله صدور ویزا الزامی برای مراجعه مجدد شخص متقاضی وجود دارد یا خیر.جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به بخش ” پیکاپ ویزا کانادا ” این سایت مراجعه نمایید ویا با شماره تماس ۸۸۵۳۷۴۱۸ تماس بگیرید.

هم اکنون امکان پیکاپ پاسپورت کانادا در کنسولگری های آنکارا و استانبول و دبی و ابوظبی وجود دارد.

۶- پرداخت هزینه های مرتبط با ویزای درخواستی
مشاهده لیست هزینه های ویزا کانادا
۷- اخذ وقت سفارت کانادا
پس از انتخاب کنسولگری دلخواه و پرداخت هزینه ویزا، یکی از وقت های ( وقت سفارت کانادا ) موجود را برای ارسال مدارک و حضور برای انگشت نگاری انتخاب نمایید.
مشاهده تعرفه های ثبت نام ویزا کانادا و اخذ وقت کانادا

جهت اخذ وقت سفارت با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :

 

کلیه ی مدارکی که جهت اخذ ویزا کانادا باید تحویل داده شود (وقت سفارت کانادا) :

  • ارائه چک لیست کانادا که شامل ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا میباشد.
  • فرم پر شده مشخصات فردی کانادا
  • فرم چر شده مشخصات خانوادگی کانادا
  • واریزی کامل انجام شود
  • توجه : کلیه ی مدارکی که تحویل یزدان گشت داده میشود باید ترجمه شده باشد (با مهر رسمی دارالترجمه)
۸- حضور در مراکز انگشت نگاری (وقت سفارت کانادا)
سفر به کشور انتخاب شده جهت مراجعه به VAC و انجام انگشت نگاری
متقاضیان ویزا کانادا، پس از انجام ثبت نام آنلاین ۳۰ روز فرصت دارند تا برای انجام انگشت نگاری به یکی از شعب شرکت VFS مراجعه کنند (آدرس مراکز انگشت نگاری در ادامه ارائه شده است).

افراد معاف از انگشت نگاری (وقت سفارت کانادا) :

  • افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
  • کسانی که ویزای مهاجرتی دارند
  • افراد مقیم کانادا
  • افراد با پاسپورت کانادا
  • دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می کنند
  • افرادی که در حین درخواست ویزا در کانادا هستند

نکات مربوط انگشت نگاری (وقت سفارت کانادا) :

  • تمام افراد پرونده همزمان اقدام نمایید
  • نهایتا تا ۳۰ روز بعد از تحویل مدارک ویزای خود برای انگشت نگاری اقدام نمایید
error: Content is protected !!